Xp
자동
NBA-Talk
/ / / /
Xpert

ESPN) MVP,수비왕 레이스

Most Valuable Player Watch

Defensive Player Of The Year Watch

Howard
1. Dwight Howard, Magic: For just the second time in his brilliant career, the big fella is averaging more than a steal (1.2, to be exact) a game.
2. Andrew Bogut, Bucks: The heart and soul of the Milwaukee defense is top five in the league in both blocked shots (first) and rebounds (fifth) per game.
3. Tyson Chandler, Mavs: Chandler provides energy, rebounding and shot blocking for the Mavericks, who have dropped six in a row, but he has missed the past two games (illness).
4. Chris Paul, Hornets: When thinking about the top defenses in the NBA, the Hornets, surrendering a league-low 91.9 points per game, probably aren't the first to come to mind.
5. Josh Smith, Hawks: He erases a lot of mistakes for the Hawks on the defensive end with his ability to not only block shots, but make steals with his hustle plays.

현시점에서 부저,노아의 부상에도 불구하고 팀을 잘 이끌고있는 로즈가 1위군요.

수비왕은 늘 고정인 하워드;
Comments
잘 보고 갑니다
수비왕 부문에 가넷이 없군요
그리고 전부 빅맨들로만 구성된 수비왕레이스에
홀로 이름을 올리고 있는 폴의 위엄
잘 보고 갑니다
수비왕 부문에 가넷이 없군요
그리고 전부 빅맨들로만 구성된 수비왕레이스에
홀로 이름을 올리고 있는 폴의 위엄
수비왕 부문에 가넷, 르브론이 5위도 안들어간다니.
역시 수비왕은 스텟 중심으로 뽑는거같네요.
뭐 스텟제외하고 수비 위압감으로 치든 뭐로 치든 올시즌도 하워드가 1위라고 봅니다만.
가넷의 최근 부상전까지만 해도 MVP/DOY 후보에 들었던 것으로 알고 있습니다.

물론 몇일 전에 복귀해서 다시 펄펄 날지만, 아쉽네요
동부 올스타도 선발이었는데 부상기간동안 아마레에게 밀렸죠... 

보것이나 노아가 아쉽네요. 부상만 안당했어도 올시즌 포스가 상당했는데...

DPOY 후보에 폴이 있는것도놀랍네요

폴은 요새 폴답지 않다는 말을 들으면서도 할껀 다 하는 my love 선수니까요~~~

사실 고탓이 선즈로 가면서 하워드의 수비왕 수상확률은 날개를 단 것이나 다름이 없죠.

이건 뭐 대체자원이 있어야 하워드 수비비중이 줄어들기라도 하지;;
르브론 >= 하워드 > 나머지 선수들

저는 요렇게 생각합니다~
노비츠키가 9위까지 떨어지다니
너무 마음이 약해졌어. 좀 더 사기를 쳐야해

보것, 수비왕 Go Go !!

저도 르브론 >= 하워드 > 웨이드 이정도 순으로 보네요.

서버럭이 드디어 4위까지 올라섰군요!!

로즈가 정말 굉장하군요 이번 시즌

3점왕 아마뤠

아래의 가드에 대한 수비지표가 어느정도 무색한 폴의 위엄이군요

가넷이 5위에도 안드는게 아쉽네요
가넷은 이미 탄거..뭐..

반지나..수집하자구요..
검색 대상
띄어쓰기 시 조건